Diver Platform

Data management og Business Intelligence i verdensklasse

Diver Platform er markedets ledende end-to-end data tool, som dækker alle behov inden for bearbejdning af data i organisationen. Med Business Intelligence kan man omsætte data til viden og viden til handling. Derfor skal man vælge en sammenhængende løsning, som kan rumme alle aspekter af virksomheden – det kan Diver Platform.

I Vision IT udvikler og implementerer vi BI med systemet Diver Platform, fordi det kan håndtere både data management, BI og datavisualisering i en komplet end-to-end løsning. Derfor er Diver Platform et fantastisk BI-værktøj og anderledes fra den konventionelle BI-løsning, da man med Diver Platform kan dække alle tænkelige aspekter i en BI-installation uden tredjepart software. Alt udvikling foregår i Diver Platformens system, hvilket giver en langt mere holistisk arbejdsmetode, som er nemmere at gennemskue, hurtigere at implementere og giver en bedre brugeroplevelse.

Diver Platform

Konstruktive KPIer med Diver Platform

Få frihed til at kunne koncentrere jer om virksomheden ved at moni­torere nøgletal et samlet sted. Når man monitorerer de rigtige KPIer, får man et enkelt men effektivt styringsværktøj, som varsler kritiske udsving, så man kan handle i tide. Det skaber værdi for jeres forretning.

Enhver virksomhed har sine egne styrker & svagheder, muligheder & udfordringer. Det er derfor vigtigt, at man får implementeret KPIer, som støtter op om virksomhedens forretningsstrategi, og gør dem tilgængelige for de relevante beslutningstagere. Det vil sikre bedre og tidligere beslutninger.

Platformens muligheder

 • Salgsanalyser og visualiseringer
 • Afrapportering på produkter / varer / lager
 • Produktionsanalyser og visualiseringer
 • Budgetteret versus realiseret
 • Lønsomhedsanalyser
 • Marketingsanalyser og rapporter
 • Se udestående ordrer og leverancer
 • Brand- og markedspræstation
 • Kampagnehåndtering

Komplet BI

Kunder

100%
Overblik

Med Diver Platformens data management kan man integrere data fra forskellige kilder, og derefter strømline og bearbejde dem. Herefter kan man foretage analyser og præsentere dem i det ønskede format på det ønskede device i et interaktivt dashboard. Hele processen foregår i Diver Platformens økosystem, som er en række applikationer, der er designet til at arbejde sammen og udføre enhver tænkelig udfordring ved en BI-installation.

Derfor er Diver Platform ikke designet til en niche indenfor data management, data analysis eller business intelligence, men er derimod designet til alle i organisationen lige fra direktøren til IT-chefen til datateknikeren til informationsbrugeren m.m.

Dashboardet til alles behov

Få den bedste BI-oplevelse ved at dykke ned i et interaktivt dashboard. Med Diver Platform kan man springe adskillige administrative led over ved at give slutbrugeren mulighed for at lave sine egne ad hoc analyser, hvilket frigør tid og ressourcer.

Diver Platform kan også bruges på farten, det er hurtigt og nemt at synkronisere dine enheder, så du altid har dine BI-rapporter og dashboards lige ved hånden, uanset om du er online eller offline. Med Diver Platform er der ingen undskyldning, man kan altid konsultere sine data i stedet for at tage en hurtig beslutning baseret på mavefornemmelsen.

Motoren til datateknikeren

Diver Platform har den nyeste generation datamotor, der strømliner data i en kolonnebaseret database (cBase) i stedet for den klassiske rækkebaserede database. Diver Platformens cBase har en unik arkitektur, der gør information hurtig tilgængelig for behandling og beregning, hvilket giver en ekstrem hurtig databehandling, som er skalerbar med selv de største datasæt i informationstunge brancher.

Når Vision IT er din BI-partner

Vi elsker, når data og mennesker mødes, fordi det er i mødet, at overblikket skabes og beslutningerne bliver taget, og det kan mærkes på bundlinjen. Gennem vores mange projekter har vi opbygget en solid viden om, hvordan man kan løse hverdagens udfordringer og udvikle forretningen via løsninger baseret på Diver Platform, hvor vi sætter kunden i centrum.

Lad os tage en helt uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med succesfuldt at udvikle din forretning og forløse din virksomheds endnu uudnyttede potentiale.

Kontakt os på 27 47 94 08 eller send os en mail

  Bag om Diver Platform

  Diver Platform er udviklet af den amerikanske software producent Dimensional Insight. Dimensional Insight er blandt de førende indenfor udvikling af BI software, der kan visualisere, analysere og rapportere data. De er lokeret i Boston og har udviklet data management, ETL tools og business intelligence siden 1989 med de skarpeste hjerner fra MIT.

  I Vision IT er vi certificeret samarbejdspartner og udvikler hos Dimensional Insight. I kan læse mere om vores partnerskaber her.

  diver_accredited_developer_no_background
  di_business_partner